Суспільство

На чемпіонаті Європи з параволейболу спорстменки з Житомирської області вибороли «бронзу»

16 October 2023, 15:49

На чемпіонаті Європи з параволейболу, який відбувався з 09 по 15 жовтня 2023 року у м. Каорле (Італія), національна жіноча паралімпійська збірна команда з волейболу сидячи здобула «бронзу».

Про це 16 жовтня повідомляє пресслужба Житомирської ОВА.

«Національна жіноча паралімпійська збірна команда з волейболу сидячи перемогла команду Німеччини з рахунком 3:1 та виборола бронзу. У складі національної збірної три спортсменки є вихованками Житомирської обласної ДЮСШ осіб з інвалідністю та представляють Житомирський регіональний центр «Інваспорт»: Анастасія Філон, Людмила Шеремет та Людмила Лозко. Житомирська ОВА вітає спортсменок та тренера Анатолія Денисовця», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у червні команда з Житомирської області виборола срібло у змаганнях з баскетболу на Всесвітніх Іграх Спеціальної Олімпіади в Берліні.

Як повідомляв Житомир.info, у столиці Німеччини Берліні з 17 до 25 червня тривали Всесвітні ігри Спеціальної Олімпіади 2023, де Житомирщина була представлена збірною з баскетболу (Unified Sports Basketball) у складі спортсменів, вихованців Житомирської спеціальної школи Житомирської обласної ради, Кмитівської спецшколи-інтернату Житомирської обласної ради та студентів «Житомирської політехніки».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Інваспорт чемпіонат Європи параволейбол "бронза" 
Матеріали по темі