Влада

Бунечко після зустрічі з учасниками акції похвалився 108 мільйонами на підтримку ЗСУ, які виділяють громади Житомирської області

16 October 2023, 16:55

Громади Житомирщини виділяють ще 108 мільйонів для підтримки Сил оборони України та посилення захисту області – таке рішення сьогодні було прийнято на ініційованій наприкінці минулого тижня керівництвом Житомирської обласної військової адміністрації нараді з головами найбільш спроможних громад.

Про це 16 жовтня повідомив начальник ОВА Віталій Бунечко.

«Гроші будуть спрямовані на закупівлю необхідного військовим транспорту та обладнання. Перед початком наради, поспілкувавшись з учасниками акції «Не бруківка, а військовим дрони», мав можливість зайвий раз переконатися, що саме такий напрям використання коштів громад підтримують жителі області. Загалом від початку повномасштабного вторгнення громади Житомирщини спрямували на фінансову підтримку військових підрозділів та реалізацію заходів з територіальної оборони вже майже 1,5 млрд грн. Маємо бути єдині в прагненні нашої Перемоги та підтримці Збройних сил України», - йдеться у повідомленні.

Як учасники згаданої начальником ОВА акції спілкувалися з мером Житомира – дивіться у сюжеті

Нагадаємо, 12 жовтня департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА оголосив тендер на капітальний ремонт мосту в Коростишеві за 111,7 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, від 24 лютого 2022 року до 18 серпня 2023 року на допомогу військовим з бюджету Житомира було спрямовано 1,2 млрд грн – 20% бюджету громади.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бунечко громада бюджет ЗСУ  
Матеріали по темі