Події

На трасі в Житомирській області Renault на смерть збив 55-річного чоловіка

17 October 2023, 12:57

У Новоборівській громаді ввечері 16 жовтня під колесами автомобіля загинув 55-річний пішохід, поліція з’ясовує обставини.

Про це 17 жовтня повідомляє пресслужба ГУНП Житомирській області з посиланням на Житомирське районне управління поліції.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 16 жовтня близько 19:30 у селі Старому Бобрику Новоборівської громади. Попередньо, водій автомобіля «Renault», 27-річний коростенець, рухаючись автошляхом, здійснив наїзд на чоловіка, який йшов у попутному напрямку. На жаль, пішохід, 55-річний місцевий житель, від отриманих травм загинув на місці», - йдеться в повідомленні.

Нині триває з’ясування всіх причин та обставин ДТП у межах відкритого кримінального провадження. Попередня кваліфікація події – ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами ) КК України.

Нагадаємо, 10 жовтня на трасі Виступовичі – Житомир – Могилів Подільський у Гришковецькій громаді Renault Master здійснив наїзд на пішохода, 50 річний чоловік помер у «швидкій».

Як повідомляв Житомир.info, 30 вересня 2023 року у Тетерівській та Пулинській громадах сталися дві ДТП, у яких тілесні ушкодження отримали пішоходи. В останньому випадку потерпілого врятувати не вдалося.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія наїзд на пішохода пішохід загиблий 
Матеріали по темі