Місто

Житомирський велопатруль завершив шостий сезон: інспектори за пів року склали понад 1, 5 тисячі адмінматеріалів на порушників

17 October 2023, 14:57

15 жовтня закінчився період, коли велоінспектори патрулювали вулицями та парковими зонами Житомира.

Про це 17 жовтня повідомляє пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Поліцейські професійно виконували свої обов'язки, контролюючи, щоб містяни не порушували правила дорожнього руху та громадський порядок. За сезон велопатрулювання інспектори опрацювали — 51 виклик, що надійшов на лінію 102. Склали 775 адміністративних матеріалів за порушення правил дорожнього руху та 805 — у сфері охорони громадського порядку. Вони забезпечили безпеку на понад 100 заходах у місті», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в зимовий період велопатрульні повертаються до складу автопатрулів та з нетерпінням очікують початку нового сезону, коли зможуть знову сісти на велосипеди та вийти на вулиці для патрулювання міста.

Нагадаємо, станом на 22 серпня упродовж чотирьох місяців інспектори велопатруля винесли за порушення правопорядку майже 700 адміністративних матеріалів та 396 — за порушення ПДР.

Як повідомляв Житомир.info, з 16 квітня 2023 року в Житомирі запустили шостий сезон велопатрулювань. Екіпажі у складі трьох інспекторів поліції щодня виходили на лінію, щоб берегти громадський порядок у місті.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: велопатруль патрульний патрульна поліція патрульні адмінматеріал 
Матеріали по темі