Місто

У Житомирі до опалення підключені 853 будинки, у закладах освіти тепло дадуть завтра, - міський голова

18 October 2023, 20:21

У Житомирі до опалення підключені 853 будинки. У закладах освіти тепло дадуть завтра, 19 жовтня. Раніше планували після осінніх канікул.

Про це 18 жовтня розповів Житомирський міський голова Сергій Сухомлин під час прямого ефіру у фейсбуці.

«Ситуація стабільна, поки що немає поривів, на сьогодні підключені 853 будинки, ще в нас біля 100 будинків не підключені. Частина з них – це будинки ОСББ, які поки не хочуть підключатися до опалення. Опалення подано до всіх будинків абсолютно, по деяким будинкам керуючі компанії чи ОСББ працюють, щоб надати тепло, деякі ОСББ хочуть заощадити і поки що відмовляються від того, щоб їх підключали. Хочу для всіх наголосити: нам потрібно рішення зборів ОСББ, бо голова ОСББ сам не може вирішувати за всіх людей ОСББ підключати чи не підключати будинок. Завтра зранку підключаємо усі школи, тому школи теж будуть з теплом, тепло вже підведено, все нормально. Якихось проблем із подачею тепла у нас нема. Також всі дахові котельні у нас запрацювали, за моєю інформацією», - розповів Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, у Житомирі під час засідання виконкому повідомляли, що станом на ранок 18 жовтня опалення підключили у 738 будинків з 955.

Як повідомляв Житомир.info, тепло у закладах освіти Житомира планували вмикати після осінніх канікул. 18 жовтня в ОВА повідомили, що в освітніх закладах Житомирської області осінні канікули розпочнуться в різні дати, в переважної більшості з 23 жовтня, а окремі ліцеї будуть ділити їх на два етапи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: опалення тепло заклад освіти Сухомлин опалювальний сезон 
Матеріали по темі