Місто

Житомирян застерігають не вірити шахраям, які представляються працівниками водоканалу і ходять по квартирах

19 October 2023, 16:31

У Житомирі активізувалися шахраї, які представляються працівниками водоканалу.

Про це 19 жовтня повідомляє пресслужба КП «Житомирводоканал».

«Житомиряни, звертаємо вашу увагу на те, що у місті активізувалися шахраї, яких не спиняє навіть війна в країні! Сьогодні до однієї із квартир будинку, що знаходиться на вул. Вітрука, 33, намагалися потрапити двоє чоловіків, які представилися працівниками КП «Житомирводоканал». Закликаємо всіх житомирян бути обачними – не допускати до помешкання осіб, які не мають документів, що засвідчують особу. Доводимо до відома громади, що слюсарі-сантехніки перед тим, як прийти на розпломбування, опломбування чи встановлення лічильника, попереджають споживачів дзвінками, тобто приходять лише в узгоджений день та час. Окрім того, працівники водоканалу не беруть гроші у споживачів. Всі оплати за послуги проводяться винятково через термінал!», - йдеться в повідомленні.

У водоканалі нагадують номер «гарячої лінії», на який Ви можете зателефонувати з усіх питань у будь-який час доби: 0 800 752 553.

Як повідомляв Житомир.info, на початку червня 2023 року до помешкань двох літніх жительок Житомира під приводом перевірки лічильників зайшли «працівники водоканалу» і обікрали їх на суму понад 90 тис. грн, на підприємстві закликали не вірити шахраям.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водоканал шахрай шахрайство працівник водоканалу комунальник 
Матеріали по темі