Події

У Житомирській області зупинили КАМАЗ, який перевозив 14 тонн каменю без документів

21 October 2023, 13:15

На Олевщині Житомирської області правоохоронці зупинили КАМАЗ з двома причепами, який без документів перевозив корисні копалини.

Про це 21 жовтня інформує Коростенське районне управління поліції Житомирської області.

«20 жовтня автомобіль «КАМАЗ» з двома причепами заповненими камінням зупинили поліцейські для перевірки. Водій, 53-річний житель громади, не надав жодних документів, які б підтверджували законність походження та перевезення такого вантажу. На місці працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №2 (м.Олевськ) Коростенського райуправління. Загальна вага каменю склала близько 14 тонн. Тож слідчі вилучили автомобіль з вантажем. Одночасно поліцейський проводять досудове розслідування за ст. 240 (Порушення правил охорони або використання надр, незаконне видобування корисних копалин) КК України», - повідомляють правоохоронці.

Поліцейські зазначають, що таке правопорушення карається штрафом від 500 до 800 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до 2 років, або позбавленням волі на той самий строк.

Нагадаємо, 19 жовтня біля прикордоння Житомирщини правоохоронці зупинили УРАЛ, який без документів перевозив 18 кубометрів лісу-кругляку.

Як повідомляв Житомир.info, 17 жовтня 2023 року поблизу Баранівки Звягельського району поліцейські зупинили ЗІЛ, який перевозив близько 150 колод вільхи та берези.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: КАМАЗ каміння корисні копалини поліція причеп без документів 
Матеріали по темі