Події

У місті Житомирської області затримали чоловіка, який з травмата стріляв у супротивників під час конфлікту

21 October 2023, 19:49

Пізно увечері 20 жовтня до відділу поліції №1 у м. Овруч Коростенського райуправління надійшло повідомлення, що на одній із вулиць міста, поблизу кафе, невідомий здійснив кілька пострілів у бік людей.

Про це 21 жовтня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці попередньо встановили, що між 35-річним чоловіком та ще двома місцевими жителями, виник конфлікт. У ході з'ясування стосунків він здійснив кілька пострілів у бік супротивників, завдавши їм тілесні ушкодження. Поліцейські затримали чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. У нього вилучили травматичний пістолет та направили на експертне дослідження. Встановлено, що зброя перебуває у власності чоловіка та була зареєстрована у встановленому порядку. За результатами медичного обстеження чоловік перебував у стані сп'яніння», - йдеться в повідомленні.

Попередня правова кваліфікація події - ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) КК України.

Нині судом чоловікові обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.Згідно з чинним законодавством причетному може загрожувати від 3 до 7 років ув’язнення.

Процесуальне керівництво здійснює Овруцький відділ Коростенської окружної прокуратури.

Нагадаємо, увечері 11 лютого в Оліївській громаді Житомирського району нетверезий чоловік погрожував пістолетом водієві ВАЗівки. Дебошира затримали поліцейські.

Як повідомляв Житомир.info,чоловіка, який наприкінці вересня 2022 року стріляв в людину з травмата біля магазину «АТБ» у Житомирі на проспекті Миру, визнали винним у нанесенні потерпілому тяжких тілесних ушкоджень, але дали умовний термін. Відповідний вирок Богунського районного суду м.Житомира від 7 грудня 2022 року оприлюднили в Єдиному реєстрі судових рішень 18 січня 2023 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стрілянина травмат поліція Овруч нетверезий чоловік конфлікт хуліганство дебошир сутичка пістолет зброя 
Матеріали по темі