Події

Подробиці ранкової ДТП поблизу Житомира: внаслідок зіткнення трьох автівок загинули двоє водіїв та пішохід (оновлено)

23 October 2023, 10:13

Зранку 23 жовтня на трасі Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський у ДТП загинули троє людей, поліція працює на місці події.

Про це о 10:05 повідомляє пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«23 жовтня зранку на спецлінію 102 надійшло повідомлення про автотрощу на автошляху Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський. На місці ДТП працюють слідчо-оперативні групи ГУНП області та Житомирського райуправління поліції. Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 06:21 між селами Сінгури та Двірцем. Попередньо встановлено, що автодорогу перетинав пішохід, тому керманич однієї з автівок намагався уникнути зіткнення, тож виїхав на зустрічну смугу руху. Внаслідок цього відбулося зіткнення транспортних засобів «Nissan», «Mercedes»та «ВАЗ». Позашляховик «Mercedes» зайнявся», - йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, внаслідок автотрощі загинули два водії автомобілів та пішохід.

Нині на автошляху ускладнений рух в обох напрямках, тож патрульні поліцейські УПП в Житомирській області організували реверсний рух. Закликаємо учасників дорожнього руху враховувати цю обставину при плануванні маршрутів та повсякчас дотримуватися правил безпеки.

Оновлено об 11:09

Станом на 10:15 стало відомо, що автомобілем «Mercedes Benz» керував 57-річний житель Сумщини, за кермом «Nissan» перебував 26-річний житомирянин, автомобілем "ВАЗ" 2101 керував 35-річний житель Бердичівського району.

На жаль, у результаті ДТП від отриманих травм загинули водії іномарок та 66-річний чоловік. Нині поліцейські встановлюють, чи він був пішоходом, чи пасажиром одного з авто.

У пресслужбі ГУ ДСНС О 12:28 додали, що під час автопригоди сталося загоряння одного з легковиків.

«На місці ДТП фахівці ДСНС деблокували тіло загиблого водія з автівки та загасили інший легковик. Також психолог ДСНС надавала психологічну допомогу одному із учасників дорожньо-транспортної пригоди», - зазначили в управлінні.

Як повідомляв Житомир.info, сьогодні вранці, 23 жовтня 2023 року, близько 7-ї години, сталася ДТП за участю трьох автомобілів на трасі Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський (поблизу села Двірець). Рух транспорту був ускладнений в обох напрямках.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення загиблий ГУНП поліція рух ускладнений 
Матеріали по темі