Події

У райцентрі Житомирської області затримали наркодилера, який продавав метадон, що отримував для лікування

24 October 2023, 11:57

У Бердичеві поліцейські затримали 23-річного чоловіка, який продавав «Метадон», що отримував за програмою замісної підтримуючої терапії.

Про це 24 жовтня повідомила пресслужба Бердичівського районного відділу поліції.

«У серпні поліцейські отримали інформацію про ймовірну причетність 23-річного жителя райцентру до поширення нарковмісного медичного препарату "Метадон". Встановлено, що молодик проходить програму замісної підтримуючої терапії, а відтак отримує даний лікувальний засіб. Однак, як встановили поліцейські, надалі він його продавав. Одна доза препарату коштувала близько 400 гривень», - йдеться у повідомленні.

Ці обставини належним чином задокументували правоохоронці у рамках відкритого кримінального провадження.

23 жовтня оперативники кримінальної поліції Бердичівського райвідділу затримали чоловіка під час чергового збуту наркотичної речовини. А також під час санкціонованого обшуку у його квартирі поліцейські вилучили докази протиправної діяльності.

Відтак молодика затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України та доставили до райвідділу.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Нині вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Чоловікові може загрожувати до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Усі дії поліцейські проводять під процесуальним керівництвом Бердичівської окружної прокуратури.

Нагадаємо, 5 жовтня у мікрорайоні Смолянка патрульні виявили 28-річного житомирянина, що мав при собі наркотики, які були призначені для створення «закладок».

Як повідомляв Житомир.info, 20 вересня 2023 року в Житомирі поліцейські зупинили підозрілого 17-річного хлопця для перевірки. Він визнав, що має при собі наркотичні засоби. Також пакунки з кількома цигарками, заповненими рослинною масою, схожою на наркотичну, юнак встиг заховати у лісовому масиві. Такі «закладки» сфотографував та позначив їх геолокацію для подальшого надання «клієнтам».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція патрульна поліція наркотик наркотики наркодилер 
Матеріали по темі