Місто

Житомирське УКБ оголосило тендер на 60 млн грн для підведення комунікацій та будівництва сховища в житловому комплексі для ВПО

24 October 2023, 12:10

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради оголосило тендер на виконання робіт по об’єкту «Нове будівництво житлового багатоквартирного комплексу призначеного для проживання внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб за адресою: м. Житомир, провулок Червоний, 60».

Оголошення 20 жовтня оприлюднене в системі «Прозорро».

Очікувана вартість закупівлі становить 60 млн 882 тис. 204 грн, торги заплановані на 30 жовтня, роботи мають бути завершені до 28 червня 2024 року.

В технічному завданні зазначено, що підрядник має виконати відведення всіх комунікацій до майбутніх будинків, побудувати сховище, зробити зовнішнє освітлення, благоустрій території та озеленення.

«Тендер поділений на три черги, в нашій ІІІ черзі ми готуємо ділянку під будівництво, будуємо мережі і сховище, робимо благоустрій території, це все за кошти міського бюджету. А за кошти Європейського Союзу буде І та ІІ черги, які стосується будівництво будинків, тендер вже оголошений та проводиться згідно з правилами закупівель НЕФКО», - пояснив 24 жовтня в коментарі Житомир.info начальник управління капітального будівництва міської ради В’ячеслав Глазунов.

Нагадаємо, 1 вересня 2023 року УКБ підписало договір з ТОВ «Проспект-Проект» на виконання проєктних робіт по об’єкту: «Нове будівництво житлового багатоквартирного комплексу призначеного для проживання внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб за адресою: м. Житомир, провулок Червоний, 60» за 1 млн 468 тис. 344 грн.

Як повідомляв Житомир.info, від початку 2023 року в Житомирі очікували європейський грант в розмірі 8 млн євро на будівництво житла для переселенців по провулку Червоному, де мають звести чотириповерхові будинки на майже 110 квартир: станом на початок березня 2023 року УКБ проводило консультації з проєктними організаціями і шведською стороною НЕФКО щодо цього проєкту. Наприкінці травня цього року виконком надав дозвіл на видалення 15 дерев по провулку Червоному – на ділянці майбутнього будівництва житла для ВПО.

В липні 2023 року будівельні компанії запрошували до попередньої кваліфікації у програмі «Житло для внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та відновлення звільнених міст в Україні» для участі у тендері на будівництво житла для ВПО у Житомирі по провулку Червоному: фінансувати проєкт вартістю 8 млн євро буде НЕФКО та ЄС, початок робіт запланований на 4-й квартал 2023 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: житло ВПО переселенці тендер УКБ закупівля пров.Червоний Глазунов 
Матеріали по темі