Події

У Житомирській області 3-річна дитина випала з машини та загинула в результаті ДТП: поліція шукає свідків

25 October 2023, 11:39

На трасі Київ-Чоп у Брусилівському районі 3-річна дитина випала з машини під час руху. Після цього на неї здійснив наїзд невстановлений транспортний засіб. Дитина загинула.

Про це 25 жовтня повідомила пресслужба Житомирського районного управління поліції.

«Трагічна подія сталася 24 жовтня близько 18:20 на 77 кілометрі автодороги Київ-Чоп, поблизу села Йосипівки Брусилівської громади. Попередньо, під час руху в автомобілі «Fiat» 3-річний пасажир, житель Чуднівщини, граючись, самостійно відчинив задні дверцята та випав на проїзну частину. Там на дитину здійснив наїзд невстановлений транспортний засіб та залишив місце події», - йдеться у повідомленні.

На жаль, унаслідок отриманих травм хлопчик загинув на місці події.

Всі обставини ДТП встановлюють слідчі відділу поліції №2 (м. Коростишів) Житомирського РУП у межах кримінальних проваджень, відкритих за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК та ч.3 ст. 135 (Залишення в небезпеці) КК України.

Шановні громадяни! Якщо ви стали свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, володієте іншою інформацією, що може бути важливою для слідства, просимо звернутися до відділу поліції №2 (м. Коростишів, вул. Різдвяна, 7) або зателефонувати за номером (068) 409- 85-51 або «102».

Нагадаємо, 30 вересня у смт Озерному сталася ДТП. 38-річна водійка не впоралась з керуванням та здійснила виїзд за межі проїзної частини, де зіткнулася з деревом. У результаті ДТП 8-річна пасажирка легковика отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, 9 вересня 2023 року в Житомирі сталася ДТП за участі Geely та Audi, внаслідок якої травми отримали двоє людей, серед яких дитина 2019 року народження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ДТП дитина смертельне ДТП Київ-Чоп траса автомобіль 
Матеріали по темі