Події

У ДТП в райцентрі Житомирської області загинула жінка, ще двоє людей травмовані

26 October 2023, 11:43

У центрі Коростеня внаслідок ДТП загинула жінка, ще двоє людей отримали травми.

Про це 26 жовтня інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Подія сталася 25 жовтня пообіді на перехресті вулиць Мельника та Грушевського. За попередньо інформацією: відбулося зіткнення автомобілів «ВАЗ-2106» під керуванням 64-річного жителя районного центру та «BMW», за кермом якого знаходився 27-річний містянин. У результаті автотрощі загинула пасажирка ВАЗа, 74-річна коростенка. Водія цього ж автомобіля ушпиталено до реанімаційного відділення місцевої лікарні. Ще одна пасажирка, 18-річна жителька м. Коростеня, перебуває під наглядом лікарів у травматологічному відділенні», - йдеться в повідомленні.

Слідчі Коростенського райуправління встановлюють обставини ДТП у межах відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Одночасно поліцейські закликають водіїв бути вкрай уважними на дорогах. Перед проїздом перехресть і пішохідних переходів надайте перевагу пішоходам та транспортним засобам, які рухаються головною дорогою. Виконуйте маневр, лише будучи впевненим в його безпечності! Обов’язково беріть до уваги погодні умови та погане освітлення в темну пору доби. Користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції, не перевищуйте швидкість.

Нагадаємо, зранку 23 жовтня на трасі Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський (поблизу села Двірець) сталася ДТП за участю трьох автомобілів, через зіткнення загинули двоє водіїв та пішохід.

Як повідомляв Житомир.info, 24 жовтня 2023 року внаслідок ДТП на трасі Київ-Чоп у Брусилівському районі 3-річна дитина випала з машини під час руху, після цього на неї здійснив наїзд невстановлений транспортний засіб. Дитина загинула.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція зіткнення загибла ГУНП загиблий  
Матеріали по темі