Місто

У Житомирі будинки опалюють тільки вночі, у теплокомуненерго запевняють – цього поки достатньо

26 October 2023, 15:26

У Житомирі опалювати будинки продовжують лише вночі, на ранок котельні зупиняють.

Про це 26 жовтня повідомляє КП «Житомиртеплокомуненерго».

«Продовжуємо працювати в режимі нічного підключення котелень. Вночі будинки обігріваються, а на ранок котельні зупиняються. Зараз середньодобова температура повітря становить понад 10 градусів, що вище за норму для підключення опалення (+8 градусів).

Під час зупинки котелень оплата за опалення не нараховується. У всіх будинках, окрім тих, де ведуться ремонтні роботи від ЖТКЕ, а також там, де ОСББ відкладають початок опалювального сезону, тепло під час роботи котелень подається», - йдеться в повідомленні.

Також у теплокомуненерго додали список будинків, які відключені через пошкодження мережі і де зараз ведуться ремонтні роботи:

  • Домбровського 14,16
  • Миру 22
  • Київська 7/4, 76
  • Вацківський 3,5
  • Кондратюка 3(5-8 підїзд)
  • Шевченко 114 (ведеться монтаж теплового лічильника).

Нагадаємо, 24 жовтня у теплокомуненерго інформували, що в Житомирі майже два десятки будинків не отримують тепла через ремонтні роботи, решта – вже мають таку можливість.

Як повідомляв Житомир.info, з 16 жовтня 2023 року у Житомирі офіційно розпочали опалювальний сезон. Станом на вечір 18 жовтня 2023 року в Житомирі до опалення були підключені 853 будинки. У закладах освіти тепло збиралися подати наступного дня. А з 21 по 23 жовтня 2023 року у Житомирі призупиняли опалення через різке потепління.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тепло теплокомуненерго опалення опалювальний сезон Житомиртеплокомуненерго 
Матеріали по темі