Події

У райцентрі Житомирської області на 25-річного водія склали адмінпротокол за «дрифт»

26 October 2023, 16:34

Патрульні склали протокол на 25-річного водія за «дрифт» у центрі Бердичева.

Про це 26 жовтня повідомляє Бердичівський районний відділ поліції Житомирської області.

«Увечері 25 жовтня до поліції надійшло повідомлення про порушення Правил дорожнього руху на вуличній мережі у райцентрі. Заявник зазначив, що водій автомобіля «BMW» здійснює некеровані маневри та створює загрозу іншим учасникам дорожнього руху. Екіпаж патрульної поліції Бердичівського райвідділу на площі Соборній застав даний автомобіль саме під час «дрифту». Відносно водія іномарки поліцейські склали адмінпротокол за ч. 5 ст. 122 КУпАП (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху)», - йдеться в повідомленні.

За скоєне правопорушення керманичу загрожує 1445 гривень штрафу або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від 6 місяців до одного року. Складені матеріали будуть направлені до суду для прийняття рішення відповідно до чинного законодавства

«Шановні водії, неухильно виконуйте вимоги Правил дорожнього руху та не створюйте своїми діями аварійних ситуацій на дорогах. Адже ви несете відповідальність не лише за своє життя, а й за інших учасників дорожнього руху», - наголошують правоохоронці.

Нагадаємо, 28 липня нетверезий «прихильник форсажу» отримав адміністративний протокол від житомирських патрульних на автодорозі Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський.

Як повідомляв Житомир.info, вночі 25 червня 2020 року у Житомирі на площі Перемоги молодики на Lanos почали накручувати віражі на мокрому асфальті, за це їх побили очевидці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дрифт патрульна поліція дрифтування поліція адмінпротокол водій 
Матеріали по темі