Події

Під час ДТП на трасі у Житомирському районі троє жителів Тернопільської області отримали травми

27 October 2023, 14:52

У Коростишівській громаді у ранковій ДТП травмовано трьох жителів Тернопільщини. Поліція встановлює обставини.

Про це 27 жовтня інформує Житомирське районне управління поліції.

«Автотроща сталася 27 жовтня близько 04:50 на 113 кілометрі автодороги Київ-Чоп, поблизу села Козака. Попередньо, водій автомобіля «Peugeot», 31-річний житель Тернопільщини, рухаючись у напрямку міста Житомира, не врахував дорожніх обставин та допустив зіткнення з відбійником на узбіччі. Після цього легковик, пронизаний металевою конструкцією, з’їхав у кювет. Унаслідок ДТП керманич та двоє пасажирів, тернополяни віком 44 та 38 років, отримали травми та були ушпиталені до медичного закладу. Нині всі обставини події встановлюють слідчі відділу поліції №2 (м. Коростишів) Житомирського РУП у межах кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України», - йдеться в повідомленні.

Водночас поліція звертається до водіїв: будьте уважними й обережними під час руху, особливо у нічний час або упродовж тривалого перебування за кермом. Пам’ятайте, що втома – один з чинників ризику потрапляння у ДТП. Відтак, відчувши потяг до сну, втому, погіршення самопочуття – зупиніться у безпечному місці та дозвольте собі короткий відпочинок, а за необхідності — зверніться по допомогу. Такі заходи допоможуть уберегти життя і здоров’я вам, вашим пасажирам й іншим учасникам дорожнього руху.

Нагадаємо, 26 жовтня на Коростишівській об’їзній близько 19 години сталася ДТП за участю легковика та фури.

Як повідомляв Житомир.info, зранку 23 жовтня 2023 року на трасі Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський внаслідок зіткнення трьох автівок загинули 2 водії автомобілів та пішохід.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП зіткнення траса Київ-Чоп автомобіль патрульна поліція аварія Коростишів  
Матеріали по темі