Події

На трасі у Житомирській області під час обгону не розминулися два автомобілі, водії у лікарні

27 October 2023, 17:02

На трасі поблизу Бердичева Peugeot Rifter зіткнувся з Volkswagen Touareg. Обидва водії отримали травми різного ступеню тяжкості.

Про це 27 жовтня повідомила пресслужба Бердичівського районного відділу поліції.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 27 жовтня близько 10:23 на автошляху Виступовичі - Житомир – Могилів-Подільський, поблизу м. Бердичева. Попередньо, під час маневру обгону, який виконував водій автомобіля «Peugeot Rifter» на заокругленій ділянці дороги, відбулось зіткнення з автомобілем «Volkswagen Touareg»», - йдеться у повідомленні.

Унаслідок ДТП обидва водії, жителі м. Житомира, віком 49 та 27 років, отримали травми різного ступеню тяжкості та були ушпиталені до міської лікарні.

Внаслідок зіткнення одного з водіїв затисло в автівці.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомила пресслужба Бердичівського РУ ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«27 жовтня 2023 року бердичівськими рятувальниками здійснено виїзд на проведення аварійно-рятувальних робіт. На трасі Виступовичі - Молилів Подільський відбулось лобове зіткнення двох легкових автомобілів. Внаслідок чого одного з водіїв затисло в автівці. Рятувальниками за допомогою електричного спеціального інстументу деблоковано потерпілого та передано кареті швидкої допомоги», - зазначили у ДСНС.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин події.

Нагадаємо, 27 жовтня на трасі у Коростишівській громаді сталася ДТП: травмовано трьох жителів Тернопільщини.

Як повідомляв Житомир.info, 26 жовтня 2023 року на перехресті вулиці Миру та проспекту Миру не розминулися Volkswagen та Daewoo з причепом, ніхто не постраждав.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція аварія траса ДСНС травмований Бердичів 
Матеріали по темі