Події

У лісі Житомирського району затримали двох браконьєрів: вилучили собак та рушницю

29 October 2023, 12:06

Вночі у лісі біля села Кам’янка затримали двох мисливців, які не мали документів на зброю. Вилучили рушницю, набої та собак.

Про це 29 жовтня на своїй сторінці у фейсбуці повідомляє Столичний лісовий офіс.

«Сьогодні опівночі працівники філії «Коростенське лісомисливське господарство» ДП «Ліси України», спільно з поліцейськими затримали двох чоловіків. Вони незаконно полювали у лісовому масиві біля села Кам’янка на території Богунського лісництва на Житомирщині», - йдеться у повідомленні.

Під час рейду лісової охорони було виявлено браконьєрів, що пересувалися лісом з двома мисливськими собаками. За словами міжрайонного мисливствознавця Олександра Гундича, чоловіки не мали діючих дозвільних документів на зброю.

Правоохоронці вилучили у затриманих мисливську рушницю, набої та двох собак. За фактом незаконного перебування у лісі в нічний час розпочато адміністративне провадження. Проводиться слідство для встановлення всіх обставин правопорушення.

Нагадаємо, 15 червня пресслужба Столичного лісового офісу повідомила про те, що на Олевщині браконьєри застрелили самку дикого кабана.

Як повідомляв Житомир.info, пізно ввечері 16 березня 2023 року в одному з сіл, неподалік Коростишева, правоохоронці зупинили легковий автомобіль, з якого вилучили зброю, приладдя для полювання та розроблену тушу впольованої косулі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ліс мисливець полювання браконьєр поліція лісовий офіс 
Матеріали по темі