Події

Поблизу райцентру у Житомирській області водій Volkswagen з’їхав у кювет та врізався в дерево: травмувалася пасажирка

30 October 2023, 11:05

У Звягельському районі поблизу с.Орепи 28 жовтня 24-річний водій не впорався з керуванням та, влетівши у кювет, врізався у дерево. Травми отримала 20-річна пасажирка.

Про це 30 жовтня повідомляє Звягельський районний відділ поліції.

«Зранку 28 жовтня до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на автодорозі Васьковичі-Шепетівка, поблизу с. Орепи. Правоохоронці попередньо з’ясували, що водій автомобіля «Volkswagen Passat», 24-річний житель Звягеля, не впоравшись з керуванням, з’їхав у кювет, де сталося зіткнення з деревом. У результаті травми отримала 20-річна пасажирка транспортного засобу, жителька Дубрівської громади. Її було доставлено до приймального відділення Звягельської багатопрофільної лікарні. Нині за вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України», - йдеться в повідомленні.

Шановні водії, обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації. Не забувайте вмикати денні ходові вогні поза населеними пунктами. Будьте уважними та обережними.

Нагадаємо, 26 жовтня у Житомирі на вулиці Покровській сталася ДТП за участю ВАЗ: під час руху 68-річному водію стало зле, внаслідок чого він врізався у стовп. Його 63-річна пасажирка отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, 27 вересня 2023 року поблизу села Теклянівки Радомишльської ТГ району авто врізалося у дерево. 33-річний водій загинув, пасажир потрапив до реанімації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Звягель дерево водій поліція врізався в дерево кювет патрульна поліція травмувалась пасажирка автомобіль 
Матеріали по темі