Суспільство

Житомирські спортсменки стали дворазовими чемпіонками на Всесвітніх іграх з єдиноборств

30 October 2023, 11:19

Житомирські спортсменки Горніч Альона та Бессальнова Олеся стали дворазовими чемпіонками на Всесвітніх іграх з єдиноборства.

Про це 29 жовтня на своїй сторінці у фейсбуці повідомив керівник Житомирського регіонального центру "Інваспорт" Юрій Панасюк.

«Пара-армрестлінг. Всесвітні ігри з єдиноборств 27-28 жовтня 2023 м. Ер-Ріяд (Саудівська Аравія). Горніч Альона та Бессальнова Олеся стали дворазовими Чемпіонками (ліва та права рука). Вітаємо !!!», - йдеться у повідомленні.

З власних джерел Житомир.info відомо, що Горніч Альона змагалася в категорії «Жінки, боротьба стоячи», а Бессальнова Олеся – «Жінки, порушення зору».

Нагадаємо, 28 жовтня пресслужба управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОДА повідомила про те, що на чемпіонаті світу U-23 з боротьби житомирська спортсменка Ірина Бондар здобула «срібло».

Як повідомляв Житомир.info, 24 жовтня 2023 року пресслужба управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА повідомила про те, що на чемпіонаті України з дзюдо серед дорослих житомирська спортсменка Аліна Слободенюк виборола «бронзу».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: спорт змагання спортсмен всесвітні ігри чемпіон 
Матеріали по темі