Місто

У Житомирі попрощалися з двома захисниками, які загинули у Донецькій та Запорізькій областях при обороні України від росіян

30 October 2023, 15:15

У Житомирі в останню путь провели двох військових: Максима Клинчука та Валерія Яковенка, які загинули, захищаючи Україну.

Про це 30 жовтня повідомляє Житомирська міська рада.

Клинчук Максим Олександрович (20.01.2004 — 15.10.2023)

Народився у Житомирі. Середню освіту здобув у ЗОШ №8. Максим мріяв вступити до військового училища...Та з першого дня повномасштабної агресії рф він одним із перших добровільно став на захист України. Деякий час прослуживши в Житомирському міському ТЦК, добровільно попросився на Схід України для боротьби з ворогом. Відданий Присязі на вірність українському народові, мужньо виконавши військовий обов'язок, загинув на Донеччині у бою за Україну, її свободу і незалежність.

Яковенко Валерій Володимирович (30.09.1971 — 09.07.2023)

Народився у Чернігові. Після переїзду сім'ї до Житомира навчався у ЗОШ №16. Опісля вступив до Житомирського агротехнічного коледжу. Проходив строкову службу. Працював у сфері приватного бізнесу. Із січня 2023 — на захисті України у лавах ЗСУ. Героїчно загинув під час виконання обов'язків військової служби при захисті Батьківщини у Запорізькій області.

Нагадаємо, у Житомирі попрощалися із військовим Бондарчуком Володимиром, який загинув 24 жовтня у боротьбі за українські землі.

Як повідомляв Житомир.info, 27 жовтня 2023 року у Житомирі поховали двох бійців: Олександра Костенка та Андрія Олійника, які мужньо стояли на захисті Батьківщини від ворожих росіян.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: військовий військовослужбовець загибель прощання поховання 
Матеріали по темі