Місто

Влада знову збирається виставити на аукціон занедбані будівлі в центрі Житомира, які не змогли продати два роки тому

31 October 2023, 09:47

Влада знову збирається виставити на приватизацію будівлі бази за адресою: м. Житомир, вул. Дмитра Донцова, 8.

Відповідний проєкт рішення сесії 30 жовтня оприлюднили на сайті міської ради.

«Приватизувати шляхом продажу на електронному аукціоні об’єкт малої приватизації – окреме майно – будівлю бази Житомирської міської територіальної громади (літера «А») загальною площею 228,8 кв.м з господарськими спорудами (гараж літера «Б» та сарай літера «В») за адресою:м.Житомир, вул. Дмитра Донцова, 8, яка перебуває на балансі комунального підприємства «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство №6» Житомирської міської ради та розташована на земельній ділянці Житомирської міської територіальної громади в особі Житомирської міської ради, загальною площею 0,1177 га», - йдеться у проєкті рішення.

Передбачено, що у разі визнання торгів такими, що не відбулися, аукціон з умовами із зниженням стартової ціни на 50% буде відмінений.

Нагадаємо, аукціон з продажу будівлі бази у Житомирі на вул. Дмитра Донцова, 8 (раніше – вул.Адмірала Щасного) проходив 1 грудня 2021 року, торгувалися за комунальну нерухомість зі стартовою ціною 633 тис. 142.8 грн 24 учасники. Єремейчук Олена Григорівна стала переможцем з пропозицією 5 млн 200 тис. 005 грн, що у 8 разів більше від стартової ціни, але відмовилася підписувати протокол про результати аукціону і втратила право на приватизацію та участь у наступних торгах за це майно.

Як повідомляв Житомир.info, від початку 2023 року влада Житомира не оголосила жодного аукціону з приватизації комунального майна, в травні перша заступниця мера Світлана Ольшанська пояснювала причину – відсутність заяв від зацікавлених суб’єктів, які бажають придбати дане майно.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: аукціон приватизація міськрада нерухомість вул. Дмитра Донцова 
Матеріали по темі