Суспільство

Компанія «Рудь» на міжнародній виставці Anuga 2023

31 October 2023, 10:10

7 - 11 жовтня 2023 в Кельні (Німеччина) компанія «Рудь» була учасником найбільшої міжнародної харчової виставки, яка раз на 2 роки стає ефективним майданчиком для зустрічі світових виробників і професійних покупців.

Цьогоріч було зафіксовано збільшення кількості відвідувачів та експонентів з усього світу, а саме, на виставковій площі в 300 000 м² було презентовано 7850 компаній зі 118 країн світу. Від України взяли участь 71 індивідуальних та групових експонентів.

Учасники високо оцінили якість відвідувачів. Адже це були спеціалісти з найбільших компаній, в бізнес-портфель яких входять продукти харчування: Amazon, Aeon Co, Aldi, Auchan, Carrefour, Coop, Costco Wholesale, Colruyt Group, Lidl & Kaufland, Metro, Mercadona, Migros, Rewe, Spar and Walmart. Найбільше відвідувачів зафіксовано з Великої Британії, Італії, Нідерландів, Іспанії, Туреччини, Бразилії, Китаю, Японії, Південної Кореї та США.

Протягом 5 виставкових днів було проведено багато запланованих зустрічей з існуючими та потенційними партнерами компанії «Рудь». Стенд відвідали представники таких країн як: Польща, Німеччина, Данія, Румунія, Молдова, Франція, Америка, Португалія, Іспанія, ОАЕ та ін. Належну увагу було приділено всім відвідувачам стенда - кожен міг продегустувати морозиво від українського виробника морозива №1. Гості експозиції були вражені великим асортиментом українського бренду та можливостями виробництва. Тож компанія «Рудь» вкотре заявила про себе, як про сучасного, конкурентоспроможного, надійного виробника морозива найвищої якості.

Впевнені, що завдяки участі у виставці Anuga 2023 АТ «Житомирський маслозавод» розширить географію експортних поставок (на сьогодні 37 країн світу). Результатом участі у виставці стало знайомство з новими потенційними партнерами, серед яких представники Бразилії, Румунії, Словенії, Саудівської Аравії, Німеччини, Таджикистану, Мальдівської Республіки, Карибських островів, Китаю, Іраку, Республіки Суринам, Польщі, Хорватії, Швеції, Кабо-Верде та ін. Тож маємо надію на позитивні результати співробітництва! Компанія «Рудь» - найбільший експортер українського морозива у світі!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Рудь маслозавод делегація морозиво виставка  
Матеріали по темі