Події

Поблизу Житомира вантажівка на смерть збила 32-річного пішохода, який перетинав дорогу

31 October 2023, 10:39

У селі Станишівка ввечері 30 жовтня водій автомобіля «MAN» здійснив наїзд на чоловіка, який у той час перетинав автошлях.

Про це 31 жовтня повідомляє пресслужба ГУНП із посиланням на Житомирське райуправління поліції.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 30 жовтня близько 17:40 на 5 км автодороги Житомир-Сквира, у селі Станишівці. Попередньо, 54-річний водій автомобіля «MAN», житель міста Хмельницького, здійснив наїзд на чоловіка, який у той час перетинав автошлях. На жаль, унаслідок отриманих травм пішохід, 32-річний житель селища Лугини, загинув на місці», - йдеться в повідомленні.

Нині слідчі Житомирського райуправління поліції з’ясовують усі обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, за добу 27 жовтня у селі Глибочиця під колесами автомобіля загинула 68–річна жінка, а у Звягелі автобус наїхав на пішохода: постраждала померла у лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, 16 жовтня 2023 року у Новоборівській громаді водій автомобіля «Renault», збив пішохода. Від отриманих травм 55-річний чоловік загинув на місці.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія наїзд на пішохода пішохід 
Матеріали по темі