Суспільство

Інформацію про бізнес, що відкрили ветерани, можна знайти на карті: у Житомирській області відображається один

31 October 2023, 11:16

Українці можуть побачити на карті заклади та організації, які створили ветерани, інформацію про бізнес та графік роботи.

Про це 30 жовтня на своїй сторінці у фейсбуці повідомила пресслужба українського ветеранського фонду.

«Відтепер можна легко знайти ветеранський бізнес у вашому місті. Зберігайте Карту ветеранських бізнесів і підтримуйте своїх. У якому б населеному пункті України ви не були – шукайте за геолокацією найближчий до вас ветеранський бізнес і обирайте потрібні товари чи послуги. На інтерактивній карті ви знайдете 77 проєктів. Ми регулярно додаватимемо нові. Чим більше бізнесів, тим більше фільтрів пошуку буде доступно. Усе для вашої зручності у користуванні», - йдеться у повідомленні.

У пресслужбі ветеранського фонду зазначають, що цей проєкт став початком колаборації державної інституції і бізнесу, які об’єднались заради ветеранів. Український ветеранський фонд як експерт з питань ветеранів разом з партнерами LUN та Uklon обрали напрям реінтеграції через бізнес.

Карту ветеранських бізнесів можна переглянути тут.

Довідково: станом на 31 жовтня до карти занесено один бізнес у Житомирській області. Це СТО у Звягелі.


Скриншот з сайту ЛУН Місто


Скриншот з сайту ЛУН Місто

Нагадаємо, 17 жовтня пресслужба управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА повідомила про те, що для ветеранів створили новий додаток «Trenvet», у якому можна знайти тренера-волонтера та обрати бажаний вид спорту.

Як повідомляв Житомир.info, 9 жовтня 2023 року пресслужба Міністерства соціальної політики України повідомила про те, що на сайті ДП «ІОЦ Мінсоцполітики України» опублікований дашборд, який допоможе знайти та візуалізувати інформацію про підприємства, які виробляють протезно-ортопедичні вироби.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ветеран карта бізнес 
Матеріали по темі