Місто

У Житомирі попрощалися із захисником, який загинув у Запорізькій області

31 October 2023, 15:26

У Житомирі попрощалися із військовим Кузьменком Костянтином, який загинув 20 жовтня у Запорізькій області.

Про це 31 жовтня на своїй сторінці у фейсбуці повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

«На щиті повернувся Герой… Кузьменко Костянтин Володимирович (26.08.1997 — 20.10.2023). Народився у Житомирі. Середню освіту здобув у Житомирському екологічному ліцеї №24. Вступив до Житомирського військового інституту імені С.П. Корольова, навчався на кафедрі радіоелектроніки. Займався гирьовим спортом, був кандидатом в майстри спорту, мав відзнаки і нагороди. Після третього курсу перевівся до Державного університету «Житомирська політехніка» на факультет інженерно-комп'ютерних технологій. На п'ятому курсі за програмою обміну студентами був направлений на навчання в Туреччину, де виявив глибокі знання й успішно опанував нові. Працював в рідному Університеті, паралельно працював інженером на приватному підприємстві. Як офіцер запасу був мобілізований до лав ЗСУ в червні 2023 року. Молодший лейтенант, відданий військовій Присязі на вірність українському народові, мужньо виконавши військовий обов'язок, загинув у Запорізькій області в бою за Україну», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 30 жовтня у Житомирі в останню путь провели двох військових: Максима Клинчука та Валерія Яковенка, які загинули, захищаючи Україну.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі попрощалися із військовим Бондарчуком Володимиром, який загинув 24 жовтня у боротьбі за українські землі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: загиблий військовий ЗСУ прощання поховання військовослужбовець захисник 
Матеріали по темі