Події

У місті Житомирської області п’яна водійка на Renault збила мотоцикліста: молодика прооперували, жінці оголосили про підозру

31 October 2023, 15:32

У Радомишлі поліція затримала нетверезу водійку, яка у ДТП травмувала мотоцикліста.

Про це 31 жовтня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на Житомирське районне управління поліції.

«Автотроща сталася увечері 29 жовтня в середмісті. Правоохоронці встановили, що близько 20:00 водійка автомобіля «Renault», 33-річна місцева жителька, під час здійснення маневру повороту на перехресті допустила зіткнення з мотоциклом «Kawasaki». У результаті ДТП керманич двоколісника, 22-річний житель Радомишльської громади, отримав множинні травми та був доставлений до лікарні. Медики провели оперативне втручання. Відповідно до висновків експертів, завдані йому тілесні ушкодження відносяться до категорії тяжких. Окрім цього на місці події було встановлено, що водійка легковика перебувала у стані алкогольного сп’яніння. Під час освідування в її крові було виявлено 1,3 проміле алкоголю», - йдеться в повідомленні.

Відтак слідчі відділення поліції № 3 (м. Радомишль) Житомирського РУП затримали жінку в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

30 жовтня, після проведення необхідних процесуальних дій, їй було повідомлено про підозру в учиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) КК України.

Згідно з чинним законодавством таке правопорушення карається ув’язненням на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами строком від 5 до 8 років.

Нагадаємо, у селі Станишівка ввечері 30 жовтня водій автомобіля «MAN» здійснив наїзд на чоловіка, який у той час перетинав автошлях, 32-річний пішохід загинув.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 22 червня 2023 року на перехресті вулиць Київської і Східної у Житомирі мотоцикліст зіткнувся з легковим автомобілем, водій двоколісника отримав легкі тілесні ушкодження, госпіталізація йому не знадобилася.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення мотоцикл нетверезий водій водійка 
Матеріали по темі