Події

На трасі Київ-Чоп у Житомирській області Mercedes після зіткнення з колесовідбійником перекинувся та загорівся: рух частково ускладнений

1 November 2023, 10:49

На об’їзній Звягеля зранку 1 листопада сталася автопригода, внаслідок якої легковик перекинувся та загорівся. Минулося без постраждалих.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«У зв'язку з дорожньо-транспортною пригодою без потерпілих, що сталась близько 10-ї години, на 225 км автодороги Київ — Чоп (об'їзна міста Звягель), за участю транспортного засобу Mercedes, рух транспорту здійснюється крайньою правою смугою. Як встановили патрульні, водій легковика не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху, не був уважним та наїхав на колесовідбійник. В результаті чого відбулося перекидання та загоряння авто. На щастя, у результаті ДТП ніхто не травмувався. На місці події працюють працівники ДСНС, патрульні забезпечують безпеку дорожнього руху та оформлюють матеріали справи», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 28 жовтня у Звягельському районі поблизу с. Орепи 24-річний водій на Volkswagen не впорався з керуванням та, влетівши у кювет, врізався у дерево. Травми отримала 20-річна пасажирка.

Як повідомляв Житомир.info, 30 жовтня 2023 року в Овручі водій Chevrolet Suburban не впорався з керуванням та в’їхав у будинок. Чоловік загинув на місці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення патрульна поліція ДСНС 
Матеріали по темі