Події

Коростенця, який викинув труп до річки Уж у Житомирській області, взяли під варту: подробиці вбивства

1 November 2023, 17:17

Під варту взяли 71-річного жителя Коростеня, підозрюваного у жорстокому вбивстві колишнього зятя, тіло якого знайшли 28 жовтня у річці Уж. За медичними висновками, спочатку потерпілого було задушено.

Про це 1 листопада повідомила пресслужба Житомирської обласної прокуратури.

«Сьогодні, 1 листопада, за участі прокурора Житомирської обласної прокуратури розглянуто клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваному в умисному вбивстві(ч. 1 ст. 115 КК України). З огляду на важкість скоєного злочину, прокурор наполягав на застосуванні підозрюваному тримання під вартою без права внесення грошової застави. Корольовський районний суд міста Житомира підтримав позицію прокурора та постановив відповідну ухвалу», - йдеться у повідомленні.

Слідство встановило, що жорстоке вбивство свого колишнього зятя днями скоїв 71-річний житель міста Коростеня.

Потерпілий і раніше бував у свого колишнього тестя. А того дня вони разом ходили до магазину, де придбали алкогольні напої.

Однак цього разу для 42-річного потерпілого відвідування закінчилося трагічно.Під час конфлікту, на ґрунті раптово виниклої неприязні, підозрюваний у власному будинку жорстоко розправився з чоловіком.

За медичними висновками, спочатку потерпілого було задушено, потім тіло розчленовано. Після цього тулуб з нижніми кінцівками викинуто у місцеву річку, а окремі частини спалені у грубі.

Завдяки спільним злагодженим діям прокуратури, слідчих поліції та працівників Управління карного розшуку вбивство оперативно розкрили.

У помешканні підозрюваного виявлено та вилучено докази злочину, зокрема, частки спаленого одягу потерпілого, а також спалені рештки (кістки).

Досудове розслідування, за процесуального керівництва Житомирської обласної прокуратури, проводить слідче управління ГУНП в області.

Як повідомляв Житомир.info, 28 жовтня 2023 року в річці Уж у Коростені виявили труп чоловіка. А 30 жовтня пресслужба поліції Житомирської області повідомила, що слідчі встановили особу чоловіка, тіло якого знайшли у річці. Правоохоронці з'ясували, що 71-річний коростенець частково розчленував свого зятя: менші частини спалив у печі, решту тіла викинув до річки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: труп річка Коростень Уж зять тесть 
Матеріали по темі