Події

Правоохоронці викрили наркоторговця, який робив «закладки» у райцентрі та у лісі Житомирської області

2 November 2023, 09:36

Правоохоронці викрили 29-річного жителя Добвиської громади, який робив «закладки» у Звягелі та у лісових насадженнях.

Про це ввечері 1 листопада повідомила пресслужба Звягельського районного відділу поліції.

«Оперативники Звягельського райвідділу перевірили інформацію про ймовірну причетність жителя Довбиської громади до незаконного обігу наркотичних речовин. 29-річного чоловіка зупинили поблизу районного центру, при собі у нього був пакунок з порошкоподібною речовиною та понад півсотні зіп-пакетів для фасування», - йдеться у повідомленні.

Як було встановлено, чоловік займався поширенням заборонених речовин на вулицях м. Звягеля та у лісових насадженнях неподалік. Для цього отримував оптові партії наркотиків через чат-бот, адміністратор якого залишав психотропи у певних місцях, а потому скидав йому координати. Згодом чоловік розфасовував речовини по дозах, робив «закладки», а фото з координатами відправляв «роботодавцеві».

Чоловікові пообіцяли оплату за кожну закладку, проте такому «бізнесу» завадили поліцейські. Всього правоохоронці вилучили 43 дози наркотовару.

31 жовтня, отримавши висновки фахівців про наявність психотропного засобу у пакунках, слідчі Звягельського районного відділу оголосили чоловікові про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ. Триває подальше досудове розслідування, у тому числі й встановлення ланцюжка наркоторгівлі.

Підозрюваному може загрожувати позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, 24 жовтня пресслужба Бердичівського районного відділу поліції повідомила про те, що 23-річний чоловік продавав «Метадон», що отримував за програмою замісної підтримуючої терапії.

Як повідомляв Житомир.info, 5 жовтня 2023 року в мікрорайоні Смолянка патрульні виявили 28-річного житомирянина, що мав при собі наркотики, які були призначені для створення «закладок».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція наркотики наркоторговець дилер наркотик закладка Звягель ліс 
Матеріали по темі