Події

Поліцейські затримали 37-річного чоловіка, який обікрав квартиру у центрі Житомира

2 November 2023, 11:02

З квартири жительки м. Житомира викрали цінні речі та банківські картки увечері 31 жовтня. Оперативники кримінальної поліції менш ніж за годину, затримали причетного.

Про це 2 листопада інформує поліція Житомирської області.

«Чоловікові завадили втекти автомобілем. Нині йому повідомлено про підозру в учиненому. Потерпіла, 53-річна містянка, розповіла, що прийшовши додому, виявила відчинені двері квартири. З помешкання вискочив незнайомець та втік. Жінка одразу ж звернулася до поліції. Оперативники кримінальної поліції провели розшукові заходи та швидко затримали ймовірно причетного на вулиці неподалік. Той намагався поїхати геть в автівці, що очікувала на нього. Поліцейські встановили, що 37-річний містянин вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. До чужої оселі він потрапив, підібравши ключі. Зсередини забрав срібні прикраси, біжутерію та банківські картки. До того ж чоловік заздалегідь продумав план втечі: для цього домовився зі знайомим, щоб той зачекав його на авто неподалік», - йдеться в повідомленні.

Слідчі Житомирського районного управління поліції розпочали досудове розслідування за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Чоловіка затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. 1 листопада йому було повідомлено про підозру в учиненому кримінальному правопорушенні. Поліцейські перевіряють інформацію про причетність підозрюваного до вчинення подібних кримінальних правопорушень в обласному центрі.

Згідно з чинним законодавством чоловікові загрожує від 5 до 8 років ув’язнення.

Як стало відомо редакції Житомир.info крадіжка сталася на вулиці Небесної Сотні.

Нагадаємо, 9 травня 2022 року на вулиці Шевченка у Житомирі чоловік проліз у будинок і вкрав електроінструменти вартістю понад 6 тис. грн

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 10 лютого 2021 року у Житомирі нацгвардійці затримали квартирного злодія: молодий чоловік попався, коли ніс речі, викрадені з чужої оселі на вулиці Львівській.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка злодій квартирний злодій поліція крадій затримали злодія  
Матеріали по темі