Події

Народний депутат прокоментував ДТП за його участю на житомирській трасі, внаслідок якого загинула молода дівчина

3 November 2023, 13:51

Зранку 3 листопада у селі Березівка Mercedes-Benz здійснив наїзд на 18-річну дівчину, потерпіла загинула на місці. Як стало відомо Житомир.info з власних джерел, за кермом автівки був народний депутат від партії ВО «Батьківщина» Андрій Ніколаєнко.

Згодом на своїй фейсбук-сторінці нардеп підтвердив, що дійсно під колесами саме його авто загинула людина.


Скриншот з фейсбук-сторінки Андрія Ніколаєнка

«На жаль, це правда. Сьогодні зі мною сталося найстрашніше, що може трапитися із водієм – під колесами автомобіля, яким я керував, загинула людина. Ви вже знаєте всі обставини пригоди з повідомлень у ЗМІ... Запевняю, я усіляко сприятиму слідчим діям, які зараз проводить ДБР, та добровільно пройду всі необхідні експертизи. Я був тверезим, я не порушував правил, але трагедії уникнути не вдалося. Трапилося величезне горе, яке вже не можна ані відмотати назад, ані скасувати. Справжній розпач – це коли ти ніяк не можеш вплинути на ситуацію. Мої найщиріші співчуття рідним. Не знаю, що ще сказати», - зазначив Ніколаєнко.

А в пресслужбі ДБР уточнюють, що наразі по цій справі вирішується питання щодо внесення відомостей до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення ч. 2 ст. 286 КК України.

Довідково: згідно з цією статтею водію загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Як повідомляв Житомир.info, зранку 3 листопада 2023 року на автодорозі Київ — Чоп на 160 км біля села Березівка сталася ДТП з потерпілими, патрульні інформували про ускладнений рух у напрямку Рівного. Згодом у головному управлінні Нацполіції повідомили, що внаслідок аварії загинула 18-річна дівчина. Справою зайнялися слідчі та ДБР.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення Ніколаєнко нардеп ВО "Батьківщина" 
Матеріали по темі