Місто

Водопостачання у Житомирі відновлять сьогодні приблизно о восьмій годині, - Сухомлин

3 November 2023, 18:08

Вода у Житомирі з’явиться приблизно о восьмій годині. Аварію на головній каналізаційній станції мають ліквідувати за декілька годин.

Про це ввечері 3 листопада у прямому ефірі повідомив мер Житомира Сергій Сухомлин.

«Записую це відео з головної каналізаційної станції. Буквально 30-40 метрів від неї сталася сьогодні аварія. Ця головна каналізаційна станція вона на даний час не працює, ми її відключили для того, щоб не робити скиди в річку. Аварія пов’язана з тим, що зношений старий колектор і фактично він стерся, і він був у нас в планах по міжнародному фінансуванню. З початку війни це фінансування поки що припинилося. На сьогодні вже маємо нову головну каналізаційну станцію… Полом аварії, я думаю, приблизно півтори-дві години максимум і воду почнемо подавати. Нічого такого страшного не сталося. Можна сказати, аварія з нашими мережами, ще в багатьох містах радянські, майже планова. Вони будуть постійно вилазити, поки ми не замінимо на нові сучасні…Тому, щоб не скидати нечистоти, ми вимкнули о третій годині головну каналізаційну станцію і, приблизно, о восьмій - пів дев'ятої вода буде подаватись вже на місто. Ввечері місто буде з водою», - повідомив Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, сьогодні, 3 листопада 2023 року, КП «Житомирводоканал» інформувало про те, що з 15:00 Житомир залишиться без води через складну аварійну ситуацію: напірний каналізаційний колектор вийшов з ладу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода водопостачання аварія Житомирводоканал відключення Сухомлин мер 
Матеріали по темі