Місто

Мер Житомира розповів про поїздку до військових на Східному напрямку та про командира, який пише дитячі книги

3 November 2023, 20:20

Мер Житомира Сергій Сухомлин відвідав військових на Східному напрямку, передав допомогу батальйону імені Шейха Мансура, артилеристам та розвідувальному батальйону. Також в ефірі він розповів про командира, який пише дитячі книги та про ідею закупити ці книжки на Новий рік.

Про це ввечері 3 листопада у прямому ефірі повідомив Сергій Сухомлин.

«Вчора по обіді виїхали до хлопців на Схід, Запорізький напрямок і по дорозі заїхали, завезли допомогу батальйону вільної Ічкерії імені Шейха Мансура. Ці хлопці сьогодні під Бахмутом, на інших напрямках, в тому числі кладуть життя за нашу з вами незалежність. Місто вже не один раз допомагало цьому батальйону… Всім потрібна допомога, але в них поки що нема міста, яке допомагає, тому намагаємось від Житомира передавати їм все, що їм необхідне. Потім були наші артилеристи…Сьогодні у них свято. При нагоді, хочу їх привітати від всіх житомирян з днем ракетних військ і артилерії. Вони круті. Дійсно…Там заночували. Завезли їм валькірії, мавіки, матрікси, екофлошки, багато чого іншого… І зранку вже переїхали на наш 132 розвідбат, саме рота безпілотників отримала від Житомира партію безпілотників, мавіків і аутелів, і дещо інше. Кожна така поїздка – це спілкування з хлопцями, нові історії по яким можна буде потім писати книги. Це дуже такі чисті й чудові історії. Багато нових знайомих, багато нових зустрічей і, на жаль, декого, з ким раніше спілкувалися, вже нема. Познайомились просто з унікальною людиною - командиром роти, який пише дитячі книжки. Написав цю книгу для свого сина… Сьогодні він в цій роті…У нас виникла така ідея, ще декілька днів назад, коли ми дізналися про цю історію, замість цукерок на Новий рік дітям закупити книжки цього командира. Більш того усі книжки, які він продає, він пускає кошти на потреби своєї роти безпілотників. Тому завтра трошки більше дам інформації у цьому напрямку, посилання… Хто хоче для своїх дітей купити книжку, воно цього варте», - сказав Сергій Сухомлин.

Книгу можна придбати тут: https://www.vanfourside.com.ua/

Як повідомляв Житомир.info, незадовго до цього, 3 листопада 2023 року, Сергій Сухомлин у прямому ефірі повідомив, що водопостачання у Житомирі відновлять приблизно о восьмій годині.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Сухомлин мер віськовий Схід командир батальйон допомога 
Матеріали по темі