Події

Поліція встановлює особу жінки, яка загинула вночі під час ДТП на трасі Київ-Чоп у Житомирській області

4 November 2023, 14:35

ДТП сталася 4 листопада близько 02:00 на 198 км автодороги Київ-Чоп, неподалік села Улашанівки Курненської громади. Зараз поліцейські встановлюють особу загиблої.

Про це 4 листопада повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«Попередньо, 43-річний житель Закарпаття, перебуваючи за кермом автомобіля «Renault Master», під час руху у напрямку міста Звягеля, здійснив наїзд на жінку, віком близько 40 років, яка у той час знаходилась на автошляху.На жаль, жінка від отриманих травм загинула на місці», - йдеться в повідомленні.

Нині слідчі відділення поліції №4 (смт Хорошів) Житомирського райуправління з’ясовують усі обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Також перевіряється інформація про участь у ДТП інших автомобілів.

«Поліцейські встановлюють особу загиблої.Її прикмети: віком близько 35-40 років, волосся коротке темно-русяве, була одягнена у чорну джинсову спідницю, червону кофту та куртку чорного кольору. Шановні громадяни, якщо ви були свідками чи очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, або ж маєте інформацію про загиблу чи інші відомості, важливі для слідства, зателефонуйте за номерами: (096) 054-27-16, на спецлінію 102 або зверніться до відділення поліції №4 Житомирського районного управління за адресою: смт Хорошів, вул. 95-ї бригади, 2», - повідомляють правоохоронці.

Нагадаємо, 3 листопада зранку на трасі Київ-Чоп у селі Березівка Mercedes-Benz здійснив наїзд на 18-річну дівчину, потерпіла загинула на місці. З власних джерел Житомир.info стало відомо, що 18-річну дівчину на смерть збив народний депутат від «Батьківщини» Андрій Ніколаєнко. Згодом на своїй фейсбук-сторінці нардеп підтвердив, що дійсно під колесами саме його авто загинула людина.

Як повідомляв Житомир.info, 31 жовтня 2023 року Неподалік села Калинівка у Глибочицькій громаді під колесами автомобіля загинула 63-річна жителька Вінниччини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Київ-Чоп аварія загибла поліція зіткнення траса патрульна поліція 
Матеріали по темі