Події

Подробиці ДТП на трасі у Коростенському районі, де Nissan в’їхав у фуру: загинула пасажирка, водій та інша пасажирка у лікарні

4 November 2023, 22:14

На 133 км автодороги М-07 Київ-Ковель-Ягодин увечері 4 листопада сталася ДТП. Пасажирка Nissan X-Trаil загинула, водій цього ж авто та ще одна пасажирка потрапили до лікарні.

Про це 4 листопада повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«До чергової частини відділу поліції №1 Коростенського райуправління 4 листопада о 17:05 надійшло повідомлення від диспетчера медичної установи про те, що біля с. Липняки на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин автомобіль зʼїхав у кювет, є травмовані. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Попередньо встановлено, що 29-річний водій автомобіля Nissan X-Trаil, не впоравшись з керуванням, здійснив зіткнення з вантажним автомобілем DAF XF, яким керував 33-річний житель Київщини. У результаті ДТП загинула 47-річна жінка, пасажирка автомобіля Nissan, жителька Чоповицької громади. Водій цього ж авто та ще одна пасажирка, 26-річна жителька цієї ж громади, доставлені до лікарні», - йдеться в повідомленні.

На місці події працює слідчо-оперативна група відділу поліції №1 Коростенського райуправління. Попередня кваліфікація події - ч.2 ст. 286 КК України.

Нагадаємо, 4 листопада через ДТП на автодорозі М-07 Київ-Ковель-Ягодин внаслідок ДТП ускладнений рух в обох напрямках.

Як повідомляв Житомир.info, 3 листопада зранку на трасі Київ-Чоп у селі Березівка Mercedes-Benz здійснив наїзд на 18-річну дівчину, потерпіла загинула на місці. З власних джерел Житомир.info стало відомо, що 18-річну дівчину на смерть збив народний депутат від «Батьківщини» Андрій Ніколаєнко. Згодом на своїй фейсбук-сторінці нардеп підтвердив, що дійсно під колесами саме його авто загинула людина.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія поліція траса Київ-Ковель-Ягодин М-07 зіткнення вантажівка 
Матеріали по темі