Суспільство

На Кубку України та на чемпіонаті Одеської області з таїландського боксу Муей-Тай житомирські спортсмени здобули призові місця

6 November 2023, 11:35

На Кубку України з таїландського боксу Муей-Тай спортсменка Крістіна Півень здобула «золото», а Богдан Диба виборов бронзу на чемпіонаті Одеської області.

Про це 6 листопада на своїй сторінці у фейсбуці повідомила пресслужба управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА.

«З 2 по 5 листопада в Одесі спортсмени демонстрували боксерські вміння одразу на двох змаганнях з таїландського боксу Муей-Тай - Кубку України серед дорослих та чемпіонаті Одеської області», - йдеться у повідомленні.

Взяли участь у спортивних заходах 250 спортсменів, серед яких троє спортсменів із Житомирської області - Крістіна Півень, Богдан Диба та Назар Бурдо - вихованці ВПСК "Козак", яких тренує Олег Глінський.

Бердичівлянка Крістіна Півень виборола першість на Кубку України серед дорослих жінок у ваговій категорії до 57 кг.

Крістіна увійшла до складу збірної команди України та уже за декілька днів вирушає до Таїланду на збори з підготовки до чемпіонату Європи серед дорослих, що відбудеться в Туреччині у грудні цього року.

Богдан Диба виборов бронзу на чемпіонаті Одеської області серед дітей 10-11 років у ваговій категорії до 46 кг.

Як повідомляв Житомир.info, 6 жовтня 2023 року пресслужба управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА повідомила про те, що Спортсменка із Житомирської області Крістіна Півень стала володаркою бронзової нагороди на чемпіонаті Світу з таїландського боксу муей-тай. За призові місця змагалися 1078 учасників із 77 країн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: муей-тай змагання спорт Кубок України чемпіонат спортсмен Крістіна Півень Богдан Диба Назар Бурдо 
Матеріали по темі