Події

Патрульні Житомирської області за минулу добу склали сім протоколів на водіїв з ознаками сп'яніння

6 November 2023, 14:33

Патрульні Житомирської області за минулу добу склали сім протоколів на п’яних водіїв. Четверо водіїв відмовилися від проходження освідування у встановленому законом порядку.

Про це 6 листопада на своїй сторінці у фейсбуці повідомила пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«За минулу добу патрульні задокументували 7 фактів керування транспортними засобами з ознаками сп'яніння. Троє керманичів погодився пройти освідування за допомогою приладу Драгер на місці зупинки, результат — позитивний», - йдеться у повідомленні.

Ще троє водіїв відмовилися від проходження освідування у встановленому законом порядку на місці зупинки чи в найближчому медзакладі.

Один кермувальник перебував у стані, ймовірно, наркотичного сп'яніння та відмовився від обстеження у лікаря-нарколога.

За кожним із випадків виявлення ознак сп'яніння у водіїв, патрульні склали відповідні адміністративні матеріали, які будуть направлені до суду.

Ще двох громадян, які керував авто з ознаками наркотичного сп'яніння, патрульні доставили до медзакладу, де вони погодилися здати біоматеріал — результат згодом.

Нагадаємо, 2 листопада патрульна поліція Житомирської області інформувала, що упродовж жовтня патрульні відсторонили від керування автомобілями та оштрафували 148 водіїв з ознаками сп’яніння.

Як повідомляв Житомир.info, 30 жовтня 2023 року пресслужба патрульної поліції в Житомирській області повідомила про те, що на трасі у Житомирській області патрульні зупинили п’яного водія, який їздив на авто в розшуку та розмовляв під час руху по телефону.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція водій нетверезий водій драгер алкоголь алкогольне сп'яніння патрульна поліція 
Матеріали по темі