Події

За три тижні від початку комісійного огляду доріг у Житомирській області патрульні склали близько 65 протоколів та 70 приписів

7 November 2023, 09:54

У Житомирській області триває перевірка стану автомобільних доріг. Патрульні вже склали близько 65 протоколів на представників дорожньо-комунальних та інших організацій та 70 вимог-приписів.

Про це ввечері 6 листопада на своїй сторінці у фейсбуці повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«На Житомирщині триває осінній комісійний огляд автомобільних доріг та вулично-шляхової мережі. Інспектори відділу безпеки дорожнього руху, спільно з представниками автомобільних доріг працюють на території всієї області. Під час огляду фіксують: стан покриття проїзної частини, узбіч, придорожніх територій, тротуарів, технічних засобів організації дорожнього руху, зовнішнього освітлення тощо», - йдеться у повідомленні.

Виявлені недоліки патрульні зазначають у відповідних актах огляду та надалі реагують відповідно до чинного законодавства.

На сьогодні інспектори склали близько 65 адміністративних матеріалів на представників дорожньо-комунальних та інших організацій, а також винесли близько 70 вимог-приписів відповідним службам на усунення виявлених недоліків.

Робота в даному напрямку триває.

Нагадаємо, з 16 жовтня у Житомирській області розпочався черговий етап проведення осіннього комісійного огляду автомобільних доріг, вулиць та залізничних переїздів, який буде тривати до 24 листопада.

Як повідомляв Житомир.info, 27 березня 2023 року житомирські патрульні розпочали весняний комісійний огляд вулично-шляхової мережі та залізничних переїздів. А вже 1 травня 2023 року патрульні завершили весняний комісійний огляд доріг у Житомирській області: видали 69 приписів та склали 60 протоколів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульна поліція комісійний огляд патрульний дорога яма вибоїна ремонт перевірка 
Матеріали по темі