Економіка

Фонд держмайна виставив на аукціон за 1,3 млн грн ще один недобудований клуб в громаді Житомирського району

8 November 2023, 11:46

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Рівненській та Житомирській областях виставило на аукціон ще один недобудований клуб в Потіївській громаді Житомирського району.

Оголошення 4 листопада оприлюднене в системі «Прозорро.Продажі».

«Об'єкт незавершеного будівництва – клуб, розташований в центрі населеного пункту. Представляє собою двоповерхову цегляну будівлю загальною площею 999,7 кв.м (площа І-го поверху, без врахування площ підвалу та ІІ-го поверху). Фундамент клубу – бетонні блоки, перекриття – збірні залізобетонні плити, тип покрівлі – руберойд. Земельна ділянка під об'єктом окремо не відводилась. Інженерні комунікації не підведені. Об'єкт не огороджений та не охороняється. Відсоток готовності об'єкта – 57%. Балансоутримувач – Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації», - йдеться в описі лота.

Початкова ціна недобудованого клубу в селі Потіївка на вул. Центральна, 31-а – 1 млн 309 тис. 768,67 грн.

Аукціон запланований на 24 листопада 2023 року.

Нагадаємо, в лютому цього року Фонд держмайна продав об'єкт незавершеного будівництва – клуб в селі Облітки Потіївської сільської територіальної громади Житомирського району: недобудову з рівнем готовності 30% продали на аукціоні за 37,1 тис. грн при балансовій вартості об’єкта 1,4 мільйона гривень.

Як повідомляв Житомир.info, в жовтні 2023 року ФДМУ продавав на аукціонах чотири об’єкти в Житомирській області з початковою ціною 1-1,5 тис. грн: під час торгів ціна зростала в сотні разів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: приватизація ФДМУ клуб нерухомість аукціон недобудова 
Матеріали по темі