Події

​У місті Житомирського району сталася ДТП з трьома травмованими, водій одного з автомобілів був п’яний

8 November 2023, 13:02

Вчора майже о півночі у середмісті Коростишева Renault зіткнувся з BMW. Двох водіїв та пасажира Renault доставили до лікарні з травмами.

Про це 8 листопада повідомила пресслужба Житомирського районного управління поліції.

«Подія сталася 7 листопада близько 23:40 у середмісті Коростишева. Попередньо, відбулося зіткнення автомобіля Renault, за кермом якого перебував 25-річний житель Старосілецької з легковиком BMW під керуванням 35-річного містянина», - йдеться у повідомленні.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травми отримали двоє водіїв та 47-річний пасажир Renault. Усі вони доставлені до лікарні.

Під час освідування у медичному закладі було зафіксовано, що керманич «Renault» перебував у стані алкогольного сп’яніння (1,94 проміле).

Нині слідчими відділу поліції №2 (м. Коростишів) Житомирського райуправління вирішується питання про затримання причетного у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України та повідомлення йому про підозру в учиненні кримінального правопорушення, ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) КК України.

Нагадаємо, 4 листопада на 133 км автодороги М-07 Київ-Ковель-Ягодин сталася ДТП. Пасажирка Nissan X-Trаil загинула, водій цього ж авто та ще одна пасажирка потрапили до лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, 29 жовтня 2023 року у Радомишлі п’яна водійка на Renault збила мотоцикліста: молодика прооперували, жінці оголосили про підозру

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ДТП аварія водій травмований алкоголь нетверезий водій 
Матеріали по темі