Суспільство

Жителі Житомирської області можуть отримати безоплатні консультації для працевлаштування від фонду «СпівДія»

8 November 2023, 13:29

Жителі Житомирської області можуть звернутися до фахівців, які надають безоплатні кар’єрні консультації. Вони допоможуть підготуватись до співбесіди, покращити професійні навички та пропрацювати зони розвитку.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомила пресслужба благодійного фонду «СпівДія»

«Раді вам повідомити, що відтепер надаємо кар’єрні консультації по всій Україні! Консультанти проєкту «СпівДія Кар’єра» допоможуть вам з працевлаштуванням, поділяться практичними порадами з написання резюме та нададуть консультацію за вашим запитом», - йдеться у повідомленні.

Що ви отримаєте:

  • Три безоплатні кар’єрні консультації. Наші експерти володіють найсучаснішими методами пошуку роботи та розуміють вимоги ринку праці.
  • Розробка кар'єрного плану. Ми допоможемо краще зрозуміти свої сильні сторони, інтереси та прагнення, пропрацювати зони розвитку.
  • Якісну підготовку до співбесіди: лайфхаки з написання резюме, супровідних та мотиваційних листів.
  • Тренінги, групові заняття, обмін досвідом. Наші колективні активності допоможуть вам зрозуміти сучасні тенденції на ринку праці та покращити свої знання і навички.

Приєднуйтеся до проєкту «Співдія Кар'єра» та реєструйтеся тут.

Проєкт працює у 14 регіонах України, в тому числі у Житомирському.

Проєкт реалізується Фондом «СпівДія» за підтримки DanChurchAid та фінансування Danida(Міністерства закордонних справ Данії)

Нагадаємо, 11 жовтня Житомирська обласна служба зайнятості повідомила про те, що у Житомирській службі зайнятості зареєстровані понад 1900 вакансій із середньою заробітною платою близько 9900 грн.

Як повідомляв Житомир.info, 3 жовтня 2023 року Житомирська обласна служба зайнятості інформувала, що майже 900 внутрішньо переміщених українців шукали цьогоріч роботу на Житомирщині разом зі службою зайнятості. 650 із них звернулись за допомогою у працевлаштуванні упродовж січня-вересня 2023 року, ще близько 250 осіб були зареєстрованими безробітними з 2022 року. 75% із них – жінки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: робота працевлаштування СпівДія благодійний фонд консультації резюме вакансія безробітний 
Матеріали по темі