Події

В Житомирському обласному ТЦК прокоментували бійку між цивільним і колишнім бійцем 95-ї бригади

10 November 2023, 10:27

Бійка, яка сталася у Житомирі між цивільним та мобілізованим військовослужбовцем Житомирського ОМТЦК – неприйнятна ситуація, яку зараз активно роздмухує агресор.

Про це йдеться в оприлюдненому вранці 10 листопада повідомленні служби зв'язків з громадськістю Житомирського обласного ТЦК та СП.

«Мобілізований, який зараз служить в роті охорони Житомирського об'єднаного міського ТЦ та СП, раніше захищав Україну на передових позиціях в складі 95-ї окремої бригади ДШВ та отримав поранення. Після нападу він звернувся із заявою до Національної поліції, відкрито кримінальне провадження. Житомирський обласний ТЦК та СП всіляко сприятиме розслідуванню цього прикрого інциденту. На Житомирщині продовжуються заходи мобілізації, інформування населення щодо обов’язку військовозобов’язаних оновити дані в ТЦК та стати на військовий облік», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 9 листопада в соцмережах почали активно поширювати відео бійки, яка сталася на вулиці Гоголівській у Житомирі між цивільним і військовим – працівником ТЦК та СП. Дехто припускав, що чоловіку намагалися силою вручити повістку, а він оборонявся, інші ж стверджували, що хлопцю 19 років і він сам присікався до військових, знімав їх на телефон. Поліція повідомила про відкрите кримінальне провадження за ч. 1 статті 296 КК України (Хуліганство): особу нападника на військового встановлено, його розшукують.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ТЦК Гоголівська напад бійка хуліганство ТЦК та СП 
Матеріали по темі