Події

Учасник бійки на Гоголівській у Житомирі надав поліції свої пояснення та повідомив про неправомірні дії працівників ТЦК

10 November 2023, 11:06

Поліція оприлюднила інформацію щодо конфлікту між працівниками ТЦК та цивільним, який дав свої пояснення та повідомив про неправомірні дії відносно нього.

Про це 10 листопада повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«8 листопада до поліції надійшло звернення від 58-річного військовослужбовця ЗСУ щодо спричинення йому тілесних ушкоджень під час раптово виниклого конфлікту в середмісті. За вказаним фактом дізнавачами Житомирського райуправління було розпочате досудове розслідування з попередньою кваліфікацією ч.1 ст. 296 (Хуліганство) КК України. Нині особа, на яку вказав військовослужбовець, встановлена. Увечері 9 листопада чоловік надав свої пояснення з цього приводу та одночасно повідомив про неправомірні дії відносно нього працівників ТЦК. Тож поліцейські Житомирського районного управління встановлюють усі обставини події для проведення повного та об’єктивного розслідування. Правоохоронці допитали свідків, переглянули записи з камер відеоспостереження неподалік місця вчинення правопорушення», - йдеться у повідомленні.

Для встановлення ступеня тяжкості отриманих тілесних ушкоджень обоє заявників направлені на проходження судово-медичної експертизи. Об’єктивна оцінка діям усіх учасників правопорушення буде надана після проведення усіх необхідних процесуальних дій.

Згодом на сайті ГУНП оновили повідомлення:

За обома зверненнями дізнавачами Житомирського райуправління були розпочаті досудові розслідування з попередньою кваліфікацією ч.1 ст. 296 (Хуліганство) КК України. Нині поліцейські Житомирського районного управління встановлюють усі обставини події для проведення повного та об’єктивного розслідування. З цією метою встановлені та допитані свідки правопорушення, переглянуті відеозаписи з камер відеоспостереження неподалік місця події. Для встановлення ступеня тяжкості отриманих тілесних ушкоджень обом потерпілим надані направлення для проходження судово-медичної експертизи. Об’єктивна оцінка діям учасників правопорушення буде надана після проведення усіх необхідних процесуальних дій.

Нагадаємо, вранці 10 листопада Житомирський обласний ТЦК та СП оприлюднив коментар щодо бійки на Гоголівській у Житомирі: неприйнятна ситуація, яку зараз активно роздмухує агресор, мобілізований, який зараз служить в роті охорони Житомирського об'єднаного міського ТЦ та СП, раніше захищав Україну на передових позиціях в складі 95-ї окремої бригади ДШВ та отримав поранення.

Як повідомляв Житомир.info, 9 листопада 2023 року в соцмережах почали активно поширювати відео бійки, яка сталася на вулиці Гоголівській у Житомирі між цивільним і військовим – працівником ТЦК та СП. Дехто припускав, що чоловіку намагалися силою вручити повістку, а він оборонявся, інші ж стверджували, що хлопцю 19 років і він сам присікався до військових, знімав їх на телефон. Поліція повідомила про відкрите кримінальне провадження за ч. 1 статті 296 КК України (Хуліганство): особу нападника на військового встановлено, його розшукують.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція Гоголівська напад бійка хуліганство ТЦК неправомірні дії 
Матеріали по темі