Місто

На аукціоні з продажу будинку з гаражем на Покровській у Житомирі було 16 учасників, пропозиція переможця – 2,7 млн грн

13 November 2023, 11:20

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Рівненській та Житомирській областях провело аукціон з продажу адмінбудівля з гаражем на вулиці Покровській у Житомирі.

Торги з продажу об’єкта відбулися 10 листопада.

«Адмінбудівля з гаражем загальною площею 153,9 кв.м за адресою: Житомирська обл., м. Житомир, вул. Покровська, 122. Балансоутримувач – Державне підприємство «Державний центр сертифікації і експертизи сільськогосподарської продукції». До складу об’єкта приватизації входять: адмінбудівля (літ. А) загальною площею 83,6 кв.м (стіни – цегляні, перекриття – дерев’яне, підлога – дерев’яна, покриття – азбофанера); наявне: електропостачання, опалення (пічне); гараж (літ. Б) загальною площею 70,3 кв.м (стіни – цегляні, перекриття – дерев’яне, підлога – бетонна, покриття – азбофанера). Об’єкт приватизації розташований в периферійній частині міста Житомира, поруч з парком відпочинку, тривалий час не використовується, потребує ремонту. Земельна ділянка під об’єктом приватизації окремо не виділена», - йдеться в описі лота.

Стартова ціна була 356 тис. 815,18 грн, на торги подали заявки 16 учасників, за результатами трьох раундів аукціону переможцем став Антонюк Вадим Вікторович з пропозицією 2,7 млн грн, що у 7,6 раза більше від початкової ціни.

Як повідомляв Житомир.info, в жовтні 2023 року ФДМУ продавав на аукціонах чотири об’єкти в Житомирській області з початковою ціною 1-1,5 тис. грн: під час торгів ціна зростала в сотні разів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ФДМУ аукціон приватизація вул.Покровська Антонюк 
Матеріали по темі