Події

На одній з вулиць у Житомирі Skoda збила 70-річного пішохода: жінку доправили до лікарні

13 November 2023, 11:58

Вчора у Житомирі на вулиці Вітрука 70-річна житомирянка потрапила під колеса автомобіля Skoda. Жінку доправили до медичного закладу.

Про це 13 листопада повідомила пресслужба Житомирського районного управління поліції.

«12 листопада близько 16:50 дорожньо-транспортна пригода трапилася по вулиці Вітрука в обласному центрі. Попередньо, під колеса автомобіля Skoda, котрим керував 44-річний містянин, потрапила жінка, яка у той час переходила дорогу», - йдеться у повідомленні.

Унаслідок зіткнення було травмовано пішохода, 70-річну житомирянку. ЇЇ було доправили до медичного закладу.

Нині слідчі встановлюють обставини події у межах кримінальних проваджень, відкритих за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Нагадаємо, увечері 10 листопада у Житомирі на вулиці Гоголівській Volkswagen збив 76-річного пішохода, жінка від отриманих травм померла в лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, 3 листопада 2023 року в селі Станишівка Житомирського району автомобіль AV-Spla здійснив наїзд на жінку, яка в той час переходила автошлях: внаслідок ДТП 73-річна місцева жителька отримала тілесні ушкодження та була ушпиталена до реанімаційного відділення лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія пішохід Польова вул.Вітрука дорога 
Матеріали по темі