Місто

У Житомирі попрощалися із двома військовими, які загинули, захищаючи Україну від російських загарбників

13 November 2023, 14:56

У Житомирі попрощалися із двома військовими – Павлом Наконечним та Миколою Молоковим, які героїчно загинули, захищаючи Україну від російських окупантів.

Про це 13 листопада повідомляє Житомирська міська рада.

Наконечний Павло Олександрович (29.05.1990 — 06.11.2023)

Позивний «Пан».

Народився у Житомирі. Навчався в ЗОШ №25, далі в Житомирському кооперативному фаховому коледжі бізнесу і права, де отримав професію технолога. Працював у сфері приватного бізнесу. З початком повномаштабного нападу рф на нашу країну Павло практично цілодобово працював на будівництві захисних споруд, ремонтував техніку. У квітні 2023 в складі одного з військових підрозділів ЗСУ став на захист України. У серпні за мужність і сміливість відзначений медаллю «За оборону Авдіївки».

Героїчно загинув на Сході України…

Полковник Молоков Микола Миколайович (01.07.1952 — 10.11.2023)

Народився за межами України. Після школи та строкової служби успішно закінчив Київське вище танкове інженерне училище. Так розпочалася військова кар'єра офіцера. Пройшов Афганістан.Закінчив Військову академію. З 1991 року обрав службу у лавах ЗСУ. Після звільнення у запас працював у сфері приватного бізнесу. У 2014-2015 роках повертається на службу до ЗСУ: вчить військовій справі військовослужбовців в одному з Навчальних центрів. З 2015 року — у складі «Азову». Звільняється на короткий термін, а з 2020 року викладає у загальноосвітній школі для майбутніх захисників України. З першого дня повномасштабної агресії рф проти України знову стає на захист Батьківщини у складі одного з добровольчих військових підрозділів. Інструктор з бойової підготовки, Микола Миколайович всього себе, всі знання, досвід віддавав побратимам. До останнього служив українському народу…

Нагадаємо, 10 листопада у Житомирі попрощалися із двома військовими Олександром Дубовенком та Олександром Басовим, які загинули на Сході України.

Як повідомляв Житомир.info, 1 листопада 2023 року у Житомирі в останню путь провели Сергія Мартинюка, який загинув, героїчно захищаючи кордони України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прощання Наконечний військовий Молоков поховання попрощалися із військовим загинув загиблий  
Матеріали по темі