Події

У Житомирі на перехресті вулиць Великої Бердичівської та Довженка сталася ДТП з потерпілими, рух ускладнений (Оновлено)

13 November 2023, 15:56

На перехресті вулиць Великої Бердичівської та Довженка сталася ДТП з потерпілими. Рух у напрямку вулиці Жуйка ускладнений.

Про це 13 листопада повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Сьогодні, близько 15-ї години, на перехресті вулиць Великої Бердичівської та Довженка трапилася автопригода з потерпілими за участю двох авто Renault», - йдеться у повідомленні.

Попередньо відомо, що одному з пасажирів знадобилася допомога швидкої медичної допомоги.

Патрульні на місці події забезпечують безпеку дорожнього руху та організували реверсний рух. Рух громадського транспорту в напрямку вулиці Жуйка ускладнений. Встановленням обставин ДТП займатимуться слідчі.

Оновлено о 17.29: Рух відновлено! Від госпіталізації пасажир авто Renault відмовилася. Тож матеріали дорожньо-транспортної пригоди оформлювали патрульні. Інспектори встановили, що водій керуючи авто Renault Trafic, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та здійснив виїзд на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з транспортним засобом Renault Clio.На керманича автівки Renault Trafic патрульні склали протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що стало причиною ДТП) КУпАП.

Нагадаємо, зранку 13 листопада у Житомирі на вулиці Східній сталася ДТП, в результаті якої один з автомобілів в’їхав у бетонні блоки: пасажирку ушпиталили.

Як повідомляв Житомир.info, 31 жовтня 2023 року в Житомирі на вулиці Вітрука Volkswagen збив пішохода. Жінка з травмами потрапила до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія рух ускладнений рух вул.Велика Бердичівська вул.Довженка 
Матеріали по темі