Події

У місті Житомирської області затримали чоловіка, якого підозрюють у продажі наркотиків: мав у гаманці 62 згортки

14 November 2023, 11:02

У Малині затримали чоловіка під час продажу наркотиків. У гаманці продавця знайшли 62 згортки, ще 70 фольгових та паперових фасувань виявили під час обшуку вдома та в автомобілі.

Про це 14 листопада повідомила пресслужба Коростенського районного управління поліції.

«У ході обшуку в гаманці «підприємця» поліцейські вилучили 62 підготовлені згортки, які той ще не встиг реалізувати. Ще декілька - в його будинку та авто. Поліцейські з’ясували, що своїм клієнтам він пропонував наркотичну дозу за 300 грн», - йдеться у повідомленні.

Про те, що місцевий житель може бути причетним до розповсюдження психотропів на Малинщині, правоохоронцям стало відомо ще на початку вересня. Тоді слідчими відділення №1 (м. Малин) Коростенського районного управління поліції розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

Днями у центрі Малина поліцейські за силової підтримки роти поліції особливого призначення затримали 41-річного чоловіка під час продажу заборонених «пакунків» у порядку ст. 208 КПК (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

Слідчі поліції провели обшуки за місцем проживання, реєстрації, а також у автомобілі чоловіка. 70 фольгових та паперових згортки з кристалічними речовинами і навіть рослинним вмістом, два мобільних телефони, майже 15 тисяч гривень, а також електронні ваги – все це вилучили в ході проведення процесуальних дій.

Виявлене направлено для проведення відповідних досліджень до експертної установи. На підставі зібраних доказів за незаконне зберігання, перевезення та збут психотропної речовини - амфетаміну у місцях масового перебування громадян поліцейські повідомили чоловікові про підозру.

13 листопада під процесуальним керівництвом Малинського відділу Коростенської окружної прокуратури йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За таке правопорушення законодавством передбачено покарання - від 6 до 10 років позбавленням волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, 9 листопада пресслужба поліції Волинської області повідомила про те, що мешканець Житомирської області разом з напарником створив нарколабораторію у селі за місцем свого проживання. Щомісячний прибуток від продажів наркотиків по всій Україні становив близько двох мільйонів гривень.

Як повідомляв Житомир.info, 1 листопада 2023 року пресслужба Звягельського районного відділу поліції інформувала, що правоохоронці викрили 29-річного жителя Добвиської громади, який робив «закладки» у Звягелі та у лісових насадженнях.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: наркотик наркотики дилер наркоторговець закладка Малин поліція 
Матеріали по темі