Події

У райцентрі Житомирської області чоловік забив до смерті рідного дядька

14 November 2023, 18:15

Забив до смерті рідного дядька: у Коростені поліцейські розслідують убивство.

Про це 14 листопада повідомляє Коростенське районне управління поліції.

«12 листопада на спецлінію 102 зателефонував чоловік, який виявив свого сусіда мертвим. На місце події прибула слідчо-оперативна група Коростенського райуправління поліції. Оглядаючи тіло чоловіка, експерти виявили ознаки насильницької смерті. Висновки експертизи підтвердили, що 59-річний житель міста Коростеня помер унаслідок отриманих травм. Поліцейські з’ясували, що до його смерті причетний племінник, 41-річний містянин. Свою провину він визнав та розповів, що під час застілля між родичами виник конфлікт, в ході якого він побив дядька та пішов спати», - йдеться в повідомленні.

Зібраними доказами 14 листопада чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України).

«Нині вирішуються питання про обрання запобіжного заходу. Процесуальне керівництво здійснює Коростенська окружна прокуратура. За вчинене йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років», - повідомляють правоохоронці.

Нагадаємо, 1 листопада під варту взяли 71-річного жителя Коростеня, підозрюваного у жорстокому вбивстві колишнього зятя, тіло якого знайшли 28 жовтня у річці Уж. За медичними висновками, спочатку потерпілого було задушено.

Як повідомляв Житомир.info, 27 жовтня 2023 року у Житомирі слідчі поліції затримали чоловіка, який під час конфлікту забив до смерті рідного брата.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство поліція вбив дядька розслідування Коростень 
Матеріали по темі